TaverzoDe Boer Taverzo staat na 4 wedstrijden alleen aan de leiding in de eredivisie. Het volledige eredivisieprogramma van de tafeltenniscompetitie werd dit weekend afgewerkt op zaterdag 9 oktober. 

Vooral ProActief Hilversum leek volop te kunnen gaan profiteren door de afwezigheid van de twee Zwitserse troeven van Maashorst. Ook De Boer Taverzo trof een licht gehavend Tempo Team, waar John Uyleman uit het tweede team (1e divisie) samen met Fjodor Rademaker en Maurice Schulte aantraden tegen Yannick Vostes, Trinko Keen en Gabrielius Camara. Met de duidelijke 0-7 overwinning in Amsterdam en het her en der morsen van puntjes in Hilversum en Hattem staat De Boer Taverzo na vier wedstrijden alleen aan de leiding in de eredivisie. 

Yannick Vostes: “Ik sta de laatste tijd weer lekker te spelen en geniet van het spelen van wedstrijden. Vandaag was het vooral de concentratie erbij houden en omgaan met de druk. Alle drie wisten we dat we moesten winnen van onze tegenstanders. Zo nu en dan zag je dat terug in ons spel. Het spel om de play offs is interessant en behoorlijk onvoorspelbaar. Maashorst, nog altijd bij de top vier is denk ik de grootste verrassing.” 

31 Oktober 2021 om 13:00 uur staat de volgende thuiswedstrijd op het programma tegen Klimaatgroep Stars. Een weekend eerder nemen Trinko Keen en Gabrielius Camara deel aan de Nederlandse Kampioenschappen. Ook trainer Jochem de Hoop zal als speler aantreden bij het NK in Zwolle. 

Uitslagen 
0-1 Uyleman, J. – Keen, T.                    0-3 (-4,-6,-3) 
0-2 Schulte, M. – Vostes, Y.                  0-3 (-7,-4,-5) 
0-3 Rademaker, F. – Camara, G.         1-3 (8,-8,-6,-9) 
0-4 Uyleman, J. – Vostes, Y.                 0-3 (-4,-6,-7) 
0-5 Rademaker, F. – Keen, T.               0-3 (-6,-4,-9) 
0-6 Schulte, M. – Camara, G.               0-3 (-9,-9,-3) 
0-7 Uyleman/Schulte – Vostes/Keen 0-3 (-8,-6,-8) 

Foto van Yannick Vostes: Elsbeth Parmentier 

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

-advertenties-

-goede doel-