De organisatie van de Klaverbladloop heeft de knoop doorgehakt: de Klaverbladloop gaat dit jaar door. Na bijna 2 jaar geen hardloopwedstrijd te hebben gehad in Zoetermeer, wil Ilion op zondag 14 november weer de grote wedstrijd organiseren voor alle lopers, de sponsoren en voor het publiek.

De Klaverbladloop wordt zoveel mogelijk als vanouds gehouden, maar er wordt wel rekening mee gehouden om grote drukte te vermijden. Eén van de maatregelen is, dat er dit jaar geen na-inschrijving is, dit voorkomt drukte in de hal bij de inschrijftafels. Bovendien is het aantal beschikbare startbewijzen beperkt.

 

Inschrijven

Inschrijven via www.ilion.nl/Klaverbladloop 
De Klaverbladloop vindt plaats op zondag 14 november. De start is op de atletiekbaan van Ilion, aan de Van der Hagenstraat in het Van Tuyllsportpark. Er is een 5, 10 en 15 km voor recreanten en een 15 km wedstrijd. Voor de jeugd t/m 12 jaar is er een 1 km jeugdloop.
Aparte categorie voor jeugd t/m 16 jaar
Speciaal voor scholieren is er een aparte categorie op de 5 km voor jeugd t/m 16 jaar met extra prijzen in de vorm van bioscoopbonnen.
De 1 km jeugdloop start zondag 14 november om 10:45, de overige afstanden vanaf 11:30.


 Foto: De Klaverbladloop langs het Heemkanaal (foto archief Ilion)

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

-advertenties-

-goede doel-