pro patria trampolineNa een lange periode zonder wedstrijden vond zaterdag 2 oktober de eerste plaatsingswedstrijd trampoline spring teams plaats voor de tweede en derde divisie. G.V. Pro Patria organiseerde de wedstrijd zelf, in eigen huis in Gymworld.

Met 1 team in de tweede divisie en 4 teams in de derde divisie, kwamen er totaal 21 sporters van Pro Patria aan de start. Deze wedstrijden worden door de sporters individueel gesprongen, waarna de beste 3 scores worden opgeteld voor een teamscore. Na twee plaatsingswedstrijden wordt er gekeken welk team zich kwalificeert voor het Nederlands Kampioenschap in december.
pro patria trampoline2In totaal wisten de sporters van Pro Patria 4x goud, 4x zilver en 2x brons te veroveren en lieten de sporters zien op dreef te zijn voor een plek op het NK teams. Het goud ging naar Zoƫ Bentvelzen, Wessel de Hoog, Stash Braaf en Rebecca Chulick, het zilver voor Flohr Brouwer, Eleonora Cerreto, Floris Dalebout en Valery Nobel, het brons voor Thijn Tel en Kirsten Jungclaus.

Op zaterdag 6 november vind de tweede plaatsingswedstrijd plaats, wederom in Zoetermeer.

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

-advertenties-

-goede doel-