contractpresentatie DataFiberDataFiber en Ilion hebben een driejarige sponsorovereenkomst gesloten voor de levering van snel internet, waardoor livestream verbindingen stabieler worden dan ze in het verleden waren. 

Tijdens de beperkende maatregelen door de coronapandemie zijn er bij Ilion een aantal evenementen georganiseerd, binnen de regels die toen golden. Topsporters hadden bepaalde privileges en zolang de 1,5 meter regels werd gerespecteerd konden er specifieke trainingen worden aangeboden met een uitdagend element: u herinnert zich vast wel de Keep Your Lane Challenge en de solo/duo Coopertest. Deze trainingen waren te volgen via een livestream. Helaas haperde deze verbinding regelmatig omdat Ilion niet beschikte over een snelle internetverbinding. DataFiber is een Zoetermeers bedrijf, gespecialiseerd in het leveren van betrouwbaar en razendsnel internet voor de zakelijke markt en het onderwijs. Via de Mixed Hockey Club Zoetermeer is Ilion in contact gekomen met DataFiber. Direct toonde Wilco van der Wel, directeur van DataFiber, grote betrokkenheid en bood aan Ilion te sponsoren met het leveren van snel internet. 

Inmiddels is er een internetverbinding gerealiseerd met 30 x snellere up- en downloadsnelheden. 

Foto: Wilco van der Wel (r) en Ad Klok van Ilion bij het sponsorbord van DataFiber op de atletiekbaan van Ilion (foto Kees Franken.) 

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

-advertenties-

-goede doel-