mhcz 27 9
Hockey- De wedstrijd van MHC Zoetermeer Dames 1 tegen Warande Dames 1 kwam voor de Zoetermeerders niet lekker op gang. Zoetermeer begon licht aarzelend aan de wedstrijd. MHCZ had wel het overwicht in het veldspel, maar drukte dit niet uit in kansen.

In het tweede kwart werd het veld overwicht duidelijker. Zo haalde MHCZ twee strafcorners die helaas onbenut bleven. Na rust bleven de dames van Zoetermeer aandringen en kwamen zij meerdere malen voor het doel van Warande. Doordat Warande erg teruggetrokken speelde, was er weinig ruimte om tot een schot te komen. Er werden wel wederom twee strafcorners behaald, maar deze kansen werden niet verzilverd. Aan het begin van het vierde kwart brak Warande uit en vanuit een scrimmage voor het doel van Zoetermeer scoorde Warande. Ondanks een slotoffensief van Zoetermeer, kon de achterstand niet meer weggewerkt worden.

Hoofdcoach Mark Langemeyer: "Een onnodige verliespartij voor ons in Oosterhout. We speelden bij vlagen goed, maar we verzuimden ons zelf te belonen. We zijn meerdere malen voor het doel van de tegenstander geweest, maar als je zelf niet scoort dan doet vroeg of laat de tegenstander het wel. Dit moet echt veranderen, want zo maken wij het onszelf moeilijk."

*Warande Dames 1 - MHC Zoetermeer Dames 1 1 - 0 (ruststand 0 - 0)*
Scoreverloop: 1 - 0 Warande (57e minuut)

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

-advertenties-

-goede doel-