DSO promo 25 septSv DSO trapt zaterdag 25 september het voetbalseizoen 2021/2022 af in het vernieuwde sportcomplex Bentwoud met een Feestelijke Kick-off-dag. De dag staat in het teken van de eerste thuiswedstrijd van (vlaggenschip) sv DSO tegen UVS uit Leiden, maar er wordt ook volop gefeest.


Behalve de wedstrijd zijn er ook diverse shows en live-optredens. Wie trek krijgt in snacks of drank kan (naast de kantine) terecht op het nieuwe buitenterras, alles is op deze dag verkrijgbaar tegen speciale feestprijzen.

Sv DSO is blij en trots dat ze eindelijk weer de voetbalfans welkom kunnen heten in het mooie complex. Iedereen is uiteraard van harte welkom om te komen supporten en mee te feesten. De opkomst van het elftal van de week is om 14:25, de wedstrijd begint om 14:30 uur.


Entertainment op en om het hoofdveld

Op zo’n feestelijke dag als deze mag uiteraard het entertainment niet ontbreken. Om 14:00 start gelijk de spectaculaire show van de Young Impact Brassband, een kleurrijke formatie bestaande uit een zeer enthousiaste muzikanten en danseressen.
Rond 16:30 zal ‘dr. B’s Mobile Party Clinic’ deze dag afsluiten met passend live-openlucht-entertainment aan het buitenterras door twee gezellige artiesten. Zo zal Jordy Carrero optreden, een grote fan van het levenslied die dit ook graag uitdraagt. Ook Zoetermeerder Johan Rensen zal van de partij zijn en met voornamelijk Nederlandstalige feesthits wil hij DSO op zijn kop gaan zetten.

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-