20181212 2849 copyVan vrijdag 17 tot en met zondag 26 september is het de Nationale Sportweek. Een landelijk initiatief met als doel sport en bewegen in Nederland te promoten. Speciaal voor kinderen en jongeren organiseert Zoetermeer een gratis MEGA-Beweeginstuif.

Kinderen en jongeren tussen de 6 tot en met 17 jaar kunnen zich op woensdag 22 september uitleven tijdens de MEGA-beweeginstuif. Van 14.00-17.00 staan er in sporthal de Oosterpoort in Oosterheem allerlei leuke activiteiten klaar zoals: lasergamen, FIFA spelen, stormbaan lopen, dansen, knutselen en meer. Ook kun je een nieuwe hobby  uitproberen of een volg een clinic van verschillende (sport-)verenigingen. De activiteiten zijn geheel is gratis.

Programma

Komend weekend zijn er voor jong en oud nog meer leuke activiteiten binnen de Nationale Sportweek. Meer informatie over de Sportweek in Zoetermeer en het volledige programma met de tijden de locaties zijn te vinden op: www.zoetermeer.nl/vrije-tijd/nationale-sportweek.

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

 

-advertenties-

-goede doel-