Voorafgaand aan de training van de Zaterdagselectie van FC Zoetermeer, op donderdagavond 16 september, werd even stil gestaan bij een bijzonder moment. De debuterende spelers van FC Zoetermeer 1 kregen een officiële ‘Debutanten Oorkonde’ uitgereikt.

Leroy Vaes, Hoofdtrainer FC Zoetermeer 1, riep de selectie op het hoofdveld bijeen en nam het woord. “FC Zoetermeer is een nieuwe weg ingeslagen. Onze jeugdopleiding is herzien en heeft één belangrijk doel en dat is jeugdspelers opleiden zodat ze uiteindelijk in het Eerste van FC Zoetermeer kunnen spelen. Bij deze positieve ontwikkeling horen ook extra’s en is het belangrijk dat we stilstaan bij bijzondere momenten. En dit is zo’n moment.”

Debutanten FC ZoetermeerVervolgens werden Joris Bakker, Djamil El Messaoudi, Jop van Uffelen, Jelle Hak, Yousef Mohamed en Matthijs Kox gevraagd naar voren te komen. Vaes vervolgde: “Dit seizoen hebben we al twee officiële wedstrijden gespeeld waarin maar liefst zes jongens hun debuut hebben gemaakt in het Eerste elftal van FC Zoetermeer. Een mooie ontwikkeling waar we als club ontzettend trots op zijn en die we willen blijven voortzetten”. 

Een bijzonder moment waarop de handen van de andere teamleden op elkaar gingen voor een welverdiend applaus.

Foto: vlnr: Jelle Hak, Yousef Mohamed, Jop van Uffelen, Djamil El Messaoudi, Joris Bakker, Matthijs Kox; foto’s Redactie FC Zoetermeer

 

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

-advertenties-

-goede doel-