adventure runDe Adventure Run Zoetermeer is een sportieve loop en meteen de officiële opening van de Nationale Sportweek in Zoetermeer. Je kan kiezen voor 5 of 10 kilometer en komt met de run langs vele leuke sportieve aanbieders uit de stad.

De Adventure Run is geen verkleedrun, al mag iedereen die dat wil wel verkleed komen. Zelfs rennen is niet verplicht, ook wandelend kun je meedoen aan de run. Het gaat er vooral om dat je langs de route mee kan doen aan heel veel leuke activiteiten. Voor jong (10+) en oud (-99) is er zo langs de route van alles te beleven.
Er zijn verschillende starttijden, zodat iedereen rustig en veilig kan meedoen. Tickets koop je voor 2 euro (+ €0,50 per transactie) hier: https://adventurerunzoetermeer.entranz.nl/
Zoetermeerpashouders doen gratis mee aan de run en de activiteiten, maar moeten zich wel even inschrijven: https://adventurerunzoetermeerzoetermeerpas.entranz.nl/

 
Adventure Run Zoetermeer wordt mede mogelijk gemaakt door JUST Notarissen, Sportakkoord Zoetermeer en Team Sportservice Zuid-Holland.

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

 

-advertenties-

-goede doel-