Beide groepen van FC Zoetermeer, in totaal 25 spelers onder leiding van Leroy Vaes en Mario Chow, en voor de 023 Ferdy Macnack en Sorush Amini, hadden na een aantal weken zomerstop aan goede motivatie om op dinsdagavond 10 augustus te starten aan het seizoen 2021-2022.

training Zaterdag1 023 FCZoetermeerAllereerst werd Kay Dieke geïntroduceerd als nieuwe leider van de O23. Een rol die hem past, zo bewees hij eerder al bij het Eerste. Ook werden de presentatiepakken en tassen uitgedeeld aan de spelers en zagen zij er, evenals de trainersstaf, strak uit in hun trainingsoutfit.

Na een gezamenlijke warming-up werd de groep gesplitst en werd er partij gespeeld met accenten op het verdedigen. Goeie energie, een mooie balans tussen fun en focus en een dijk van een ambitie bij de groep. Een goed begin van het seizoen dus.

Aanstaande zaterdag staat een oefenduel op het programma tegen BSC'68. De komende weken zal de selectie nog oefenwedstrijden spelen tegen DWO en KMd en in september start de beker.  

-advertenties-

-goede doel-