sportief vierdaagseSportief Wandelgroep uit Zoetermeer is deze week naar Nijmegen afgereisd voor de alternatieve vierdaagse. De Vierdaagse van Nijmegen kan dit jaar door corona niet doorgaan, maar de organisatie heeft alle deelnemers opgeroepen om zelf, in eigen omgeving en in kleine groepjes, te gaan wandelen.

sportief vierdaagse2Sportief Wandelgroep koos ervoor om met een kleine groep wandelaars vanuit een vakantiepark in de buurt van Nijmegen de wandelingen te gaan doen. Niet over de officiële routes, maar wel in de buurt van Nijmegen met prachtige wandelmogelijkheden.
De alternatieve vierdaagse is van dinsdag 20 juli tot en met vrijdag 23 juli, met op vrijdag een bingoavond voor de deelnemers. De week wordt afgesloten met een barbecue op zaterdag en een feest met huiszanger van de wandelgroep Simon en zussen.
De eerste dagen is al heerlijk gewandeld door de natuur rond Nijmegen. Don Braad, Sportief Wandelgroep: “We hebben een klein beetje het Vierdaagse gevoel weer terug. Het eten is fantastisch en alles zit mee. De bungalows zijn mooi gerenoveerd en iedereen is tevreden.”

-advertenties-

-goede doel-