Gabrielius CamaraDe Zoetermeerse tafeltennisclub de Boer Taverzo doet sinds 2011 mee aan de Europese clubcompetitie. Naast een sportief hoogtepunt in het jaar is dit ook een kostbare zaak, de club is dan ook op zoek naar sponsors nu financiering vanuit de gemeente is weggevallen.


Tot nu toe kreeg de Zoetermeerse tafeltennisclub voor een klein deel van het budget steun vanuit topsportondersteuning. Initiatiefnemer Ruud van Graafeiland daarover: “Natuurlijk zijn we de gemeente dankbaar voor alle steun de afgelopen jaren. Toch ben ik persoonlijk wel verrast. In mei 2020 hadden wij ons voorgenomen door alle onzekerheden rondom de financiering en de pandemie in 2020 niet deel te nemen aan de Europese competitie. De gemeente deed echter een dringend beroep om toch actief te blijven (als enige Zoetermeerse club) in Europa, waarbij we ons ook nog eens hebben geplaatst voor de Champions League. Het valt ons dan ook zwaar om nog geen jaar later te vernemen dat we in 2021 niet meer kunnen rekenen op dit kleine deel van de totale begroting.”

De huidige sponsoren die ervoor zorgen dat topsport in Zoetermeer mogelijk is, doen dan ook een dringend beroep op alle leden, supporters en liefhebbers van de sport om hun netwerk aan te spreken. Elke donatie of andere vorm van sponsoring is welkom. Sponsor en voorzitter Jacob de Boer: “Het is echt vijf voor twaalf. Hoe gaaf ik het ook vind dat we Timo Boll en andere grootheden in onze sport in Zoetermeer zouden mogen ontvangen. Met alleen de huidige sponsoren krijgen we de begroting voor de Champions League simpelweg niet rond.”  

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor het doen van een donatie of de mogelijke sponsordeals, neem dan contact op met Ruud van Graafeiland of Theo Levert via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Fotograaf:  Elsbeth Parmentier. Op de foto staat Gabrielius Camara.

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

-advertenties-

-goede doel-