edwin meervogelsZ.K.V De Meervogels heeft met ingang van het seizoen 2021-2022 Edwin Visser aangetrokken als hoofdcoach van de selectie. Edwin Visser woont in Zoetermeer, is vader van 2 kinderen en begon als speler bij Tempo uit Alphen a/d Rijn, maar moest al vroeg in zijn spelersloopbaan stoppen door blessureleed.

edwin meervogels2Edwin legde zich vervolgens toe op het trainersvak. Zo kwamen Nieuwerkerk S2, A1, Avanti en IJsselvogels op zijn pad om vervolgens zijn weg te vervolgen in Kamerik bij de plaatselijke SDO. In het dagelijks leven werkt hij als docent lichamelijk opvoeding op een middelbare school in Wassenaar.

Edwin: “Ik ben van nature een enthousiaste en gemotiveerde trainer, met oog voor sociale processen die zich afspelen binnen een selectie en verenging. Door het aanbieden van uitdagende trainingen probeer ik mijn spelers te laten nadenken over het korfbalspel, zodat ze zich als individu en als team kunnen ontwikkelen binnen hun gestelde doelen. Plezier staat voorop. Ik ben gevoelig voor sfeer en zie dit als ingrediënt voor een goede samenwerking en te behalen resultaten.”

Zijn verwachting is dat de selectie van de Meervogels zich komend seizoen verder kan ontwikkelen. Edwin: “Een groot deel van de spelers zit qua leeftijd in de bloei van hun korfbal carrière. Aangevuld met een aantal jonge talentvolle spelers, denk ik dat de groep nog flinke stappen kan maken.”

-advertenties-

-goede doel-