FitstapHet doel van FitStap is dat deelnemers zich in twaalf weken (weer) fit en vitaal gaan voelen. Op maandag 1 maart 2021 start het beweegprogramma FitStap in Zoetermeer, bij Sportief Wandelgroep Zoetermeer.


De deelnemers trainen gedurende het programma één keer per week in een groep, onder begeleiding van FitStap coach Don Braad. Tijdens de trainingen is er – naast beweging – ook aandacht voor voedingskennis, motivatie/coaching en cognitieve fitness. Daarnaast trainen de deelnemers twee keer in de week zelfstandig. Deze momenten kunnen zij zelf inplannen. Ook gaan de deelnemers aan de hand van opdrachten en tips actief in de weer met het aanpassen van hun leefstijl. Zo richt het programma zich niet alleen op bewegen, maar juist de combinatie van een gezonde geest in een vitaal lichaam staat centraal.

 

Gratis app

Via een gratis app worden de deelnemers gemotiveerd en hebben ze contact met elkaar en met de coach. Naast fysieke bijeenkomsten, hopelijk weer mogelijk in maart, vindt er dus ook online, interactieve ondersteuning plaats. Het verkrijgen van inzicht, vergroten van het zelfvertrouwen, laagdrempeligheid, haalbaarheid en plezier staan bij FitStap voorop.
FitStap coach Don Braad, is al jaren actief als gecertificeerd Wandelsporttrainer 3 bij de Sportief Wandelgroep Zoetermeer en is tevens FitStap coach. Sinds kort heeft Don de certificaten gehaald voor parkinsonpatiënten en reumapatiënten. Don: "We hopen in maar nu echt van start te kunnen gaan. Deze cursus wilden we vorig jaar al laten starten, maar dat kon toen niet door de coronamaatregelen. Hopelijk kan het nu wel door gaan!"


Aanmelden
Het 12 weken durende programma FitStap kost € 90,00, dit is een speciale introductieprijs. Aanmelden kan via www.fitstap.nl

 

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

-advertenties-

-goede doel-