20210115 22667Ingeborg ter Laak is niet alleen wethouder van sport in Zoetermeer, maar zelf ook heel sportief. Zij ging vrijdag 15 januari als een van de eerste lopers van start op de 10 km in de HMZ Virtual Run and Walk. Iedereen loopt hier apart, maar toch samen in het populaire hardloopevent van Zoetermeer.

Ingeborg ter Laak: “Het is zo belangrijk om in beweging te blijven, zeker in deze tijd! Ik zit zelf ook heel vaak en lang achter de computer, online vergaderen, mail antwoorden. Ik plan echt tijd in in mijn agenda voor een rondje hardlopen. Lekker bewegen maakt positief, dan voel je je meteen al een stuk beter!”
Custom Made Sport organiseert ieder jaar in januari de Halve Marathon Zoetermeer, waar elk jaar honderden enthousiaste lopers aan mee doen. Vanwege corona kon het samen starten niet doorgaan dit jaar, maar werd er een virtuele invulling aan gegeven. Iedereen loopt nu apart, tussen 15 en 31 januari 2021, en doet via een speciale app mee met HMZ Virtual Run and Walk. Op de website staan al de ranglijsten, het leaderboard, klaar waarop iedereen die gelopen heeft, in de erelijst komt.

 20210115 22656  20210115 22659


De inschrijving voor de HMZ Virtual Run and Walk is nu gesloten, maar alle ingeschreven deelnemers die gaan lopen, ontvangen thuis een speciale medaille voor hun prestatie.

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

-advertenties-

-goede doel-