illion

                                         Ilion voorzitter Cees de Booy toont via de webcam de ondertekende overeenkomst aan Klaverblad (foto Ad Klok)

ilion pictureKlaverblad heeft het contract als hoofdsponsor van de atletiekvereniging Ilion verlengd tot 2024. In een evaluatiegesprek afgelopen november werd al snel duidelijk dat Klaverblad en Ilion hun reeds 10-jarige samenwerking willen voortzetten.

In ruil voor de sponsorbijdrage organiseert Ilion een aantal evenementen per jaar waaraan Klaverblad haar naam verbindt. Deze evenementen hebben inmiddels een belangrijke plaats gekregen op de (internationale) atletiekagenda: het internationale polsstokgala, de International Highjump Meeting, het Nederlandse kampioenschap Meerkampen voor junioren en natuurlijk de Klaverbladloop, dé najaarsklassieker voor wegatleten waaraan 1500 lopers deelnemen.

Het ondertekenen van een sponsorcontract, zeker als het een meerjarige overeenkomst met de hoofdsponsor betreft, is altijd reden tot een feestje. Dat feestje kan vanwege de Corona beperkingen om begrijpelijke redenen geen doorgang vinden. Hopelijk worden in de zomer de beperkende maatregelen versoepeld, zodat er toch nog op gepaste wijze aandacht aan geschonken kan worden. Dit kan dan bijvoorbeeld worden gecombineerd met de feestelijkheden rond het 50-jarige bestaan van Ilion. De ceremonie rond het ondertekenen van de sponsorovereenkomst is nu beperkt tot een virtuele sessie.

-advertenties-

-goede doel-