FFeyenoord Soccer Schools was afgelopen zondag 27 september bij straatvoetbalschool M/M Straatvoetbal aanwezig om met oud Feyenoord speler Mike Obiku een ‘Feyenoord-Clinic’ te geven. ’s Ochtends werd er een clinic gegeven voor de jongsten en ’s middags voor de oudere kids.

MM Straatvoetbal Feyenoord Clinic
Uitgangspunt van M/M Straatvoetbal, een straatvoetbalschool in Oosterheem, is plezier en groei. Plezier in voetbal en groei als speler en als mens. Het motto, dat je door samen te werken meer kunt bereiken dan alleen, gaat hand in hand met de verschillende partijvormen om de skills van de spelers te verbeteren. Daarnaast is het belangrijk om de groep met zeer diverse spelers op een leuke manier kennis te laten maken met het straatvoetbal en ze weerbaarder en socialer te maken.

M/M Straatvoetbal is voortgekomen uit het idee om tijdens de eerste coronagolf iets met straatvoetbal te organiseren: een volledig door vrijwilligers begeleid straatvoetbal evenement, iedere zaterdag of zondag. Al snel groeide het evenement uit zijn voegen en werd er midden in coronatijd besloten dat er een tandje bij moest worden gezet. Samen met enthousiaste begeleiders waarvan een ieder in de voetballerij actief is en/of is geweest en een aantal sponsoren werd de straatvoetbalschool gestart.


Voor meer informatie kunt u naar www.mmstraatvoetbal.nl, Facebook MM Straatvoetbal, Instagram mm.straatvoetbal en YouTube MM Straatvoetbal.

-advertenties-

-goede doel-