ondertekening contract juni 2020 2Starshoe eigenaar Mark Nonhebel (l) en Ilion voorzitter Cees de Booy (r) voor de Ilion corner in de winkel van Starshoe


Starshoe en Ilion zijn al jaren nauw verbonden aan elkaar. Veel Ilionleden weten de weg naar Starshoe te vinden voor een persoonlijk sportschoenadvies en Starshoe is een van de oudste sponsoren van Ilion. Starshoe wordt nu de exclusieve clubkleding leverancier van Ilion.


De ideeën voor een nauwere samenwerking kwamen in een stroomversnelling toen Ilion begin dit jaar noodgedwongen op zoek moest naar een nieuwe leverancier voor de clubkleding. Samen met het Italiaanse teamware merk Karhu werd een kledinglijn opgezet rondom het bekende witte Ilion shirt met blauwe broek. Het resultaat mag er zijn. Naast shirts, tights, singlets en topjes biedt Starshoe ook een bijpassend jack aan in Ilion-kleuren. Later dit jaar wordt de kledinglijn nog verder uitgebreid en zullen er ook accessoires zoals sporttassen in Ilion-look leverbaar zijn.

Al met al een reden om het bestaande sponsorcontract open te breken en uit te breiden. Starshoe verdubbelt zijn sponsorbijdrage en legt zich ook voor een aantal jaren vast als sponsor van de podiumprijzen voor de Klaverbladloop.



Foto door: Kees Franken

-advertenties-

-goede doel-