graafeilandOnlangs lanceerden tafeltennissers Ruud van Graafeiland en Patrick Bruijne een kennisbank voor tafeltennisverenigingen, waar beleidsmakers van clubs en organisaties informatie kunnen delen en verkrijgen. Kennis is extra belangrijk nu binnensport nog altijd niet mogelijk is.

Ruud van Graafeiland die met zijn bedrijf Enjoy & Deploy de tafeltennissport de laatste 10 jaar steunde bij allerlei initiatieven heeft sinds een jaar een samenwerkingsverband met 3 andere bedrijven. Samen vormen ze de Benelux Group met een specialisatie in het veilig beheren van informatie en documentoplossingen.

“We gebruiken Open Bee software als een service oplossing om documenten veilig en eenvoudig te bewaren. Patrick Bruijne, tafeltennisser en medewerker bij Enjoy & Deploy heeft zich gespecialiseerd in deze oplossing. De noodzaak om kennis tussen sportverenigingen beter met elkaar te delen is nu groter dan ooit”, aldus Van Graafeiland.

De eerste beleidsdocumenten van twee verschillende clubs zijn in een korte proefperiode beschikbaar gesteld voor het PingPongPortal en nog eens een kleine tiental andere clubs hebben zich aangemeld om informatie op te halen en te delen. Patrick Bruijne daarover: “ We zijn begonnen met een sterke focus op protocollen, posters en ander materiaal gericht op het sporten in een corona tijdperk. Maar we hebben nog veel meer mogelijkheden die een veilig platform als Open Bee zou kunnen bieden voor de tafeltenniscommunity”.

De service wordt volledig gesponsord door het softwarebedrijf Open Bee en Enjoy & Deploy neemt de dienstverlening voor haar rekening. Benelux Group heeft bovendien een mogelijkheid bedacht om met deze oplossing ook individuele clubs te sponsoren. Informatie over het initiatief wordt gegeven tijdens een webinar op hemelvaartsdag, 21 mei 2020.

Foto: Ruud van Graafeiland

-advertenties-

-goede doel-