IMG 3553

Roald Houterman en Nando Nauman


De zaterdag-selectie van FC Zoetermeer voor komend seizoen zal voor 95% uit ‘eigen jongens’ bestaan, jongens die opgegroeid zijn bij de club. Een aantal oud-spelers hebben besloten in het nieuwe seizoen weer het geel-blauw van de club uit Rokkeveen te dragen.

Oud-spelers Roald Houterman en Nando Nauman, beiden 24 jaar, zullen in het seizoen 2020-2021 weer spelen in de selectie van FC Zoetermeer. "We hebben met beide een goed gesprek gehad waarin we aangegeven hebben hoe wij vanuit FC Zoetermeer komend jaar en de jaren daarna zien en we zijn dan ook blij dat deze jongens daar graag onderdeel van uit willen maken", aldus hoofdtrainer Leroy Vaes.

Roald Houterman is na zijn periode bij FC Zoetermeer een aantal jaar geleden met toenmalig hoofdtrainer Chris Treling meegegaan naar zaterdag 3e klasse Naaldwijk. Na zijn periode bij Naaldwijk is Roald gestopt met voetballen en heeft zich volledig gericht op het lopen van marathons. Sinds anderhalf jaar was Roald wel weer bij FC Zoetermeer betrokken maar dan in het kader van zijn opleiding tot fysiotherapeut als verzorger bij het 2e elftal. Roald: "Ik heb wel even moeten nadenken, maar het gevoel was goed en ga komend seizoen 100% geven voor FC Zoetermeer."

Nando Nauman keert terug van DHC waar hij basisspeler was van het 2e elftal en regelmatig werd betrokken bij de hoofdmacht van de Delftse club. Nando wil graag weer spelen voor de club waar hij altijd gespeeld heeft en ook iedereen kent. “Bovendien wil ik graag mijn steentje bij dragen aan de plannen die de club en de trainer mij verteld hebben”, aldus Nando.

Daarnaast komen ook Lando van Duyn en Romar Schut, beide 20 jaar, weer bij de selectie. Verdediger Lando speelde dit seizoen voornamelijk in het 2e elftal van DHC, Romar Schut besloot zich weer bij de selectie te voegen in het nieuwe seizoen nadat hij eerder dit seizoen gestopt was.

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

-advertenties-

-goede doel-