IMG 1518Kyokushin karate bond NKA-IFK heeft 7 leden van de Zoetermeerse karate Dojo Hokori Meiyo geselecteerd om mee te doen aan het EK Kyokushin karate in Istanbul Turkije, dat plaatsvind eind maart 2020. Samen met de 7 vechters reist er ook een coach en scheidsrechter mee van uit Zoetermeer.

Om de reis te bekostigen verkopen de leden van de bond chocoladerepen en armbandjes. De opbrengst van deze verkopen wordt gebruikt voor het gehele team dat vanuit NL in maart afreist naar Turkije.
Dojo Hokori Meiyo organiseert op 12 januari van 11.00 tot 16.00 uur een sponsordag om ook de meereizende toeschouwers een bijdrage in de verblijfskosten en hopelijk de vlucht te kunnen geven. De sponsordag bestaat uit verschillende lessen geven door de beste instructeurs van Nederland. Er worden Zumba lessen gegeven door de instructeurs Hilbert van Weissenbruch, Jean Paul Joseph en Stone Leijen-Tahapary.
Juan Javier Barragan, Wereldkampioen Kickboksen in 2 klasse, neemt ook een les voor zijn rekening. Tevens zullen er karate lessen worden gegeven door Sensei Jacques van Roosmalen en Sensei Wesley Jansen.

Wil je meer info over deze dag kijk dan op de Facebookpagina van Dojo Hokori Meiyo of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

 

-advertenties-

-goede doel-