image0 copyDe spelers van JO13-3 werden bij de laatste wedstrijd in de najaarscompetitie, zaterdag 14 december, verrast door een bijzondere trainer. TouzaniTV bleek opnames te komen maken voor hun YouTube-kanaal waarbij Soufiane bij een team langsgaat om deze voor één wedstrijd te coachen.

De 13-3 heeft in deze competitie nog geen wedstrijd gewonnen en heeft met een doelsaldo van -107 een pittige tijd achter de rug. Het was dan ook een geweldige verrassing toen de jongens zaterdagochtend voor de wedstrijd van 10:00 uur tegen DWO werden opgewacht door een andere trainer dan gebruikelijk, namelijk Soufiane Touzani, één van ’s werelds beste freestylevoetballers.
Toen het eenmaal tot de jongens doorgedrongen was dat deze grootheid speciaal voor hen naar FC Zoetermeer was gekomen straalden ze van oor tot oor. En niet alleen zij, ook alle andere voetballers én ouders hadden snel in de gaten dat Touzani er was. Er werden volop foto’s, filmpjes en selfies gemaakt en het was een drukte van jewelste in en om de kantine van FC Zoetermeer.

Nadat de 13-3 de wedstrijdopstelling te horen had gekregen liepen ze trots het veld op. Ondanks de spanning streden de boys voor wat ze waard waren. Drie mooie doelpunten, maar helaas won DWO met 3-6. Maar ondanks de nederlaag was dit de mooiste wedstrijd die de jongens ooit hebben gespeeld. Na een peptalk in de kleedkamer en natuurlijk de bijbehorende foto’s en handtekeningen baande Soufiane en zijn filmcrew zich een weg naar buiten langs alle mammarazzi’s en papparazzi’s en konden de jongens met een prachtige ervaring rijker en een winnersgevoel de winterstop in.

Het is nog niet bekend wanneer de beelden op TouzaniTV te zien zullen zijn.

-advertenties-

-goede doel-