4f065fed 499c 411e 8ef6 c2c45e5af7cdRuim 50 voetballertjes van FC Zoetermeer verzamelden zich woensdag 23 oktober rond veld 1. Al dan niet geschminkt of verkleed maar allemaal met voetbalschoenen aan, want er zou een griezelig voetbaltoernooi gespeeld gaan worden.


6c18961c 044e 4bd2 8a7a 9e71c764a7c9Dat het griezelig zou worden kon je al merken als je één stap binnen het hek van het FC Zoetermeer complex zette: mist, enge geluiden, overal griezelige attributen en de vele vrijwilligers die zich in de meest vreemde en griezelige vermommingen hadden gestoken stonden de kinderen op te wachten. De kantine was volledig omgedoopt in een angstaanjagende omgeving waar continu spookgeluiden te horen waren.


Er waren acht teams geformeerd die in twee poules waren verdeeld. De teams, met namen als Vampieren, Spoken, Dracula, Pompoenen etc. speelden allemaal drie wedstrijden. Dat er tijdens de wedstrijden spoken en zombies het veld opkwamen was te verwachten bij een Halloween voetbaltoernooi!
Na ruim 1,5 uur voetballen kwam een einde aan al deze gezellige griezeligheid en kregen alle deelnemers een leuk aandenken.

-advertenties-

-goede doel-