FB IMG 1569766544904Alle deelnemers aan het toernooi met hun prijzen

Tijdens de Jeugd Karate Dag van de Karate-do Bond Nederland, op zondag 29 september, vond in Zoetermeer ook het eerste KBN Para-karate toernooi plaats. Het toernooi werd georganiseerd door Budoschool Kai Sei uit Zoetermeer, die zeer actief is op het gebied van het aangepast sporten.

 

Zeven karateka van Budoschool Kai Sei hebben afgelopen zondag deelgenomen aan dit eerste KBN Para-karate toernooi. Ook karateka uit Roermond en Harderwijk waren afgereisd om aan het toernooi deel te nemen, wat resulteerde in een totaal aantal deelnemers van 12 enthousiaste en gemotiveerde sporters.

Voor Kai Sei was het eerste officiële optreden in Nederland niet onverdienstelijk. Marlies Kraaijenbrink werd eerste in de categorie verstandelijk beperkt met buddy, clubmaatje Jesse de Ruiter werd derde. Elise Reedijk, uitkomend in de categorie verstandelijk beperkt en ASS, werd tweede en derde in de open klasse (waarin iedereen tegen elkaar uitkwam). Michaël Moerman werd eerste in de categorie volledig visueel beperkt en Iske Hagedorn tweede in de categorie rolstoelen. Voor Joost van der Ham en Noah Tran Van was er respectievelijk een eerste en een tweede plek in de categorie ASS -10jaar.

 

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

 

-advertenties-

-goede doel-