ZoeterMéérwaarde 

schaalsprong cda

 

De belangrijkste speerpunten van het CDA:

 Veilige en Leefbare wijken

Uiteindelijk komt alles in de lokale politiek terug bij het belangrijkste: een veilige, leefbare wijk. Daarom willen wij een sterk veiligheidsbeleid: tégen ondermijning en vóór iedereen die iets van zijn leven wil maken. Tégen verloedering en vóór een schone wijk. Tégen eenzaamheid en vóór de saamhorigheid van verenigingen. 

Zekerheid van Zorg

Bij vragen over het zorgsysteem moet je makkelijk hulp kunnen krijgen. Dat heeft Ingeborg ter Laak als wethouder geregeld met de InZet-punten: zes plekken in de stad waar je terecht kunt met je vraag en verder wordt geholpen. Maar daarmee zijn we er niet: we moeten scherp zijn op het behoud van óns ziekenhuis en de ondersteuning van mantelzorgers verder uitbreiden met bijvoorbeeld een gratis parkeervergunning.

Duurzaam bouwen

De woningmarkt zit op slot en ook Zoetermeer moet veel woningen bouwen. Daarbij geven wij prioriteit aan betaalbaarheid en leefbaarheid.  Het is minstens zo belangrijk dat hier voldoende scholen, sportverenigingen, gezondheids- en buurtcentra en speeltuinen komen. Wij willen daarom betaalbare woningen voor starters, gezinnen en ouderen, met een “leefbaarheidschecklist”. 

 

Meer informatie vind je op: www.cda.nl/zuid-holland/zoetermeer/standpunten/verkiezingsprogramma

 

 Kandidatenlijst CDA voor de gemeenteraadsverkiezingen 2022

 

  1. Ingeborg ter Laak

  2. Veronique Frinking

 cda lijst

cda Kandidaten GR 2022

-advertenties-

-goede doel-