Oud PvdA-wethouder Frans Muijzers heeft zich aangesloten bij de nieuwe lokale politieke partij GOED. Frans zal ook op de kandidatenlijst staan voor de gemeenteraadverkiezingen op 16 maart 2022.


frans muijzers GOEDFrans Muijzers was van 2006 tot 2010 wethouder in Zoetermeer en is dus al goed bekend met de gemeentelijke politiek. In 2013 streed Muijzers samen met Taco Kuiper en Margot Kraneveld om het lijsttrekkerschap van de PvdA Zoetermeer, een post die naar Taco Kuiper ging.

Ton Lammertink, initiatiefnemer van de nieuwe partij: “Frans kan zich uitstekend vinden in de kernwaarden van GOED: Gedurfd, Oprecht, Eerlijk en Degelijk. Hij juicht toe dat GOED zich specifiek gaat inzetten voor alle senioren en kwetsbaren in Zoetermeer. Huisvesting, zorg, veiligheid, vitaliteit, werk en inkomen vormen de pijlers van het verkiezingsprogramma dat medio januari 2022 zal worden gepresenteerd.”

Naast Frans Muijzers verwelkomt GOED ook Jochem den Dulk (oud raadslid en oprichter van Leefbaar Zoetermeer) die als lijstduwer zal bijdragen aan de opbouw van dit nieuwe lokale politieke platform.

 

Meer politiek nieuws vindt u op onze politieke pagina: Politiek nieuws

-advertenties-

-goede doel-