baudet bij silverdome 4baudet bij silverdome 2Thierry Baudet van Forum voor Democratie was donderdagochtend in Zoetermeer voor een Pop up verkiezingscampagne. Slechts een beperkt aantal mensen was uitgenodigd voor de bijeenkomst. Baudet noemde de coronapandemie ‘een hoax’.

Baudet trekt rond in de regio en stopt op diverse plaatsen voor een Pop up campagne, in Zoetermeer was dat bij het Silverdome aan de Van der Hagenstraat. De toehoorders stonden verspreid over het grote parkeerterrein te luisteren naar de lijsttrekker van Forum voor Democratie. De aanwezige politie en bewaking handhaafde op de 1,5 meter maatregel.

 

 baudet bij silverdome 3  baudet bij silverdome 1

 

Thierry Baudet: “De coronapandemie is niet meer dan een griepje, het is een hoax”. Baudet vergeleek het vaccin met een griepprik en voorspelde dat er volgend jaar weer een nieuwe mutatie zal zijn: "Dit gaat eindeloos door, als het aantal besmettingen weer omhoog gaat komt er weer een nieuwe lockdown. Er komt zo steeds meer macht bij de staat en zij zullen die macht echt niet zomaar weer opgeven."

Thierry riep zijn toehoorders op om zijn boodschap zoveel mogelijk te verspreiden. Na de korte bijeenkomst werden alle spandoeken en borden weer in de vrachtwagen geladen en ging de de partij op weg naar een volgende bijeenkomst.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-