eekhoornZoetermeerders die mee willen praten over biodiversiteit in de stad en dierenwelzijn kunnen aansluiten bij de digitale bijeenkomst van GroenLinks op woensdag 18 november van 20:00 tot 21:30 uur. 

In Zoetermeer leven ontzettend veel dieren. Bij inwoners thuis, op de (stads)boerderijen en in de groene parken. De centrale vraag van de avond is dan ook hoe we dieren in Zoetermeer een waardig en gezond leven kunnen bieden en hoe we de biodiversiteit in de stad nog meer tot bloei kunnen laten komen. Fractievoorzitter Jordy Boerboom van GroenLinks zal het gesprek begeleiden en er zullen verschillende thema’s en passende stellingen voorbij komen. Eén van de aanwezige experts is Robin Smit (raadslid namens de Partij voor de Dieren in Den Haag).

GroenLinks organiseert nu een digitale bijeenkomst, mede omdat de gemeente heeft aangegeven deze bestuursperiode nog met een nota dierenwelzijn te komen. De fractie zal de uitkomsten van de bijeenkomst daarom meenemen naar de inbreng op die nota. Het gesprek zal plaatsvinden op woensdag 18 november van 20:00 tot 21:30 uur. Geïnteresseerden en betrokkenen kunnen zich aanmelden met een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en ontvangen daarna meer informatie.

Meer politiek nieuws vindt u op onze politieke pagina: Politiek nieuws

-advertenties-

-goede doel-