WhatsApp Image 2020 01 01 at 01.02.20Het CDA zou rond oud en nieuw in Zoetermeer graag een groot feest organiseren, maar dan wel digitaal: Een digitaal oud en nieuw in het Stadstheater met een livestream van optredens van Zoetermeerse artiesten.

Het organiseren van een dergelijk feest zou inwoners met elkaar te kunnen verbinden rond oud en nieuw, volgens het CDA, die het plan naar het college gestuurd heeft. David Weekenstroo, CDA raadslid: “2020 is een historisch jaar waarin er behoefte is aan saamhorigheid en omzien naar mensen die het zwaar hebben door of getroffen zijn door Corona. Als er een jaar is waarin wij als Zoetermeerders solidariteit kunnen tonen en de sociale cohesie kunnen bevorderen , dan biedt oud en nieuw een mooie gelegenheid.”


De partij stelt voor om via een livestream een middag, avond en nacht programma uit te zenden, waarbij alle Zoetermeerders toegang hebben om mee te kijken naar de acts die zij willen zien. Diverse leden van het college blikken terug op een bewogen jaar. Samen met de burgemeester tellen de inwoners af naar een gezond en hopelijk COVID - 19 vrij 2021.

Foto: gezamenlijk aftellen op de Markt zoals tijdens oud en nieuw 2019 gaat dit jaar waarschijnlijk niet lukken.

-advertenties-

-goede doel-