t aartsenDinsdag 28 april organiseert de Zoetermeerse VVD een gesprek met ondernemers uit de stad. Naast de lokale VVD sluiten ook Tweede Kamerlid Thierry Aartsen (VVD), Provinciale Statenlid Peter van Waaij (VVD) en wethouder economie Jan Iedema aan.


“Een hoop ondernemers verkeren in zwaar weer door de coronacrisis, wij willen hen de mogelijkheid bieden om de pijnpunten kenbaar te maken”, aldus de fractievoorzitter van de Zoetermeerse VVD Rob Duiven. Hij vult aan: “We voelen als lokale partij de noodzaak om de ondernemers in de stad te helpen, dit gesprek moet ons helpen bij het maken van de juiste keuzes de komende tijd.”
Afgelopen dinsdag kondigde premier Rutte een verlenging van de maatregelen aan. Veel ondernemers hadden gehoopt op wat meer ruimte om langzaamaan weer op te kunnen starten. De Raad voor Ondernemend Zoetermeer (RVOZ) stuurde vorige week ook al een brief naar de gemeenteraad met een roep om aanvullende hulp. “Dit virus is een probleem van ons allemaal, alleen samen kunnen we dat overwinnen. Dat betekent ook dat we samen, gemeente en ondernemers, moeten zoeken naar de beste oplossingen om de economie niet om te laten vallen”, sluit Rob Duiven af.


Wilt u ook deelnemen aan het gesprek met Tweede Kamerlid Thierry Aartsen, Statenlid Peter van Waaij, fractievoorzitter Rob Duiven van de Zoetermeerse VVD en wethouder Jan Iedema van de gemeente Zoetermeer, meldt  u zich dan aan tot dinsdag 18:00 via de link: www.bit.ly/vvdgesprek 

Foto: Tweede Kamerlid Thierry Aartsen

Meer politiek nieuws vindt u op onze politieke pagina: Politiek nieuws

-advertenties-

-goede doel-