thermostaatIn Zoetermeer zijn er inmiddels diverse gevallen bekend van mensen die problemen ondervinden of hebben ondervonden bij het herstellen van hun uitgevallen cv-ketel. De SP start een meldpunt voor mensen die in de kou zitten.

Terwijl energiebedrijven hebben besloten bij deze kou niemand af te sluiten laten installatiebedrijven het doodleuk afweten met mededelingen als ‘we hebben het te druk’, ‘onderdelen zijn niet voorradig’ of ‘neem maar een straalkacheltje’. Bij de vraag wie dan de extra stookkosten daarvoor moet betalen verwijst de installateur naar de woningbouwvereniging en die laatste weer naar de installateur! Het gaat vaak om oudere mensen die de hele dag thuis zitten en ’s avonds verkleumd zijn, vaak meerdere dagen achtereen.

Om een goed beeld te verkrijgen hoe dit probleem voor nu en in de toekomst is op te lossen heeft SP gemeenteraadslid Jan Boin een klachtenmeldpunt gestart waar mensen met soortgelijke ervaringen hun klacht kunnen melden.

Klachten kunnen gemeld worden bij: Jan Boin, Raadslid SP Zoetermeer, tel. 0654244743, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

-advertenties-

-goede doel-