KlaverbladloopOp zondag 13 november organiseert Ilion voor de 45e keer de Klaverbladloop, de inschrijving daarvoor is nu al geopend. Schrijf nu al in om verzekerd te zijn van een startbewijs, het aantal deelnemers is maximaal 1500 en vol = vol.

De Klaverbladloop is dé najaarsklassieker voor Zoetermeer en omstreken. Ervaar de sfeer van deze loop over 5, 10 of 15 km. De kosten bedragen, afhankelijk van de afstand, € 9, € 10 of € 11.

Jubileumshirt

Ilion viert dit jaar haar 50-jarig bestaan. Ter gelegenheid daarvan is een uniek jubileumshirt ontworpen. Elke 50e inschrijver van de Klaverbladloop ontvangt gratis zo’n prachtig shirt.

Jeugdlopen

Voor de jeugd onder de 12 jaar is er een aparte jeugd- en scholierenloop van 1.000 meter met de finish op de atletiekbaan. De kosten van deze jeugdloop is slechts € 2,00. Daarnaast is er voor de jeugd t/m 16 jaar een extra categorie op de 5 km: voor de snelste 3 meisjes en jongens zijn er bioscoopbonnen te verdienen. En, als je je schoolnaam opgeeft, doe je automatisch mee aan de scholencompetitie.

Pacers

Per afstand is er een tijdwaarneming en wordt een klassement opgesteld. Ervaren Ilion lopers helpen de deelnemers een goede tijd te realiseren, ze zijn herkenbaar aan een ballon met daarop de eindtijd die zij gaan realiseren.

Na afloop is er een medaille voor de deelnemers en water aan de finish. Onze hoofdsponsor Klaverblad zorgt voor gratis verse stroopwafels. In afwachting van de uitslag kunt u genieten van alles wat onze kantine te bieden heeft, waaronder traditionele erwtensoep met roggebrood met spek. Inschrijven kan via de site van Ilion, www.ilion.nl/klaverbladloop

Foto: Rens de Zwart, Noga Piepenbroek en Thijs Donkersloot in het jubileumshirt van Ilion (foto Kees Franken).

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

-advertenties-

-goede doel-