20181119 1581Bij het gebouw van voormalig Club Magnum aan de Van der Hagenstraat zijn in de vroege ochtenduren van maandag 27 juni hulzen gevonden. Agenten gingen poolshoogte nemen nadat een getuige meldde dat hij dacht schoten gehoord te hebben.


De agenten kregen maandag omstreeks 05.30 uur de melding dat er schoten gehoord waren vanuit de richting van de voormalige nachtclub en dat er een auto zou zijn weggereden. Ter plaatse troffen de agenten een aantal hulzen aan.


De recherche onderzoekt de zaak en komt graag in contact met mensen die meer informatie hebben. De recherche is bereikbaar via 0900-8844. Liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000.


Club Magnum werd in september 2019 gesloten door burgemeester Aptroot na incidenten met explosieven en heeft sindsdien geen nieuwe vergunning gekregen. Het pand staat al tijden leeg. December 2021 was er een brand in de boven Magnum gelegen club El Sultana, hierbij ontstond ook brand in de benedenverdieping van Magnum.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-