De brandweer is met meerdere wagens een uitslaande woningbrand gaan blussen in Spitsbergen, Oosterheem. Rond middernacht tussen 11 en 12 december is er brand ontstaan op de eerste etage van de woning. Een gezin met 7 kinderen is hun huis kwijt en roept hulp in.


hulpoproep voor zeven kinderenAl snel werd de brand opgeschaald naar 'Middelbrand' en arriveerde ook de ambulance. De naastgelegen woningen zijn uit voorzorg ontruimd. De brand zou ontstaan zijn in een slaapkamer op de eerste verdieping. Een hoogwerker is ingezet om het vuur te bestrijden. De brand was korte tijd uitslaand, maar werd snel daarna gecontroleerd door de brandweer. Er is veel rookschade in de woning en waterschade door het blussen. De oorzaak van de brand is niet naar buiten gebracht.

Eén bewoner is in de ambulance nagekeken, maar hoefde niet vervoerd te worden naar het ziekenhuis. 

Op een Facebook groep wordt om hulp gevraagd voor het gezin met 7 kinderen omdat zij nu nergens meer bij kunnen. Voor de kinderen in de leeftijd van 3 tot en met 11 jaar wordt gevraagd om kleding en speelgoed. Op de facebook groep 'Hulp gezocht/aangeboden Zoetermeer en Omgeving' kunnen mensen reageren.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

 

 

 

 

 

 

 

 

-advertenties-

-goede doel-