brandweerauto 6Een personenauto vatte, al rijdend op de A12, spontaan vlam. De bestuurder van de auto was op weg richting Gouda toen er rook onder de motorkap kwam. Hij nam de afslag richting Zoetermeer en zette de auto neer op de Oostweg, N470. Daar brandde de auto volledig uit.


De brandweer die zondagmiddag werd gealarmeerd wegens de voertuigbrand kon het uitbranden van de auto niet voorkomen. De auto is weggesleept en het wegdek werd schoongemaakt na de brand.
Volgens calamiteitensite District 8 gaf de geschrokken bestuurder van de auto aan richting Gouda gereden te hebben toen de auto opeens een tikkend geluid gaf en hij lichte rook onder de motorkap vandaan zag komen. De bestuurder verliet zo snel mogelijk de snelweg door afrit 7 te nemen. Eenmaal geparkeerd langs de weg konden de bestuurder en bijrijder ongedeerd de auto verlaten, maar kwamen de vlammen al onder de motorkap vandaan.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-