brandweer Robbert copyEen geparkeerde auto aan de Goudstraat moest zaterdagavond 27 februari geblust worden door de brandweer. De melding van de brand kwam binnen rond 22.10 uur. Het was de tweede keer dat brandweer moest blussen. 


Bij aankomst van het brandweerteam troffen zij het voertuig aan dat zij eerde die avond al hadden geblust. De elektrische auto had weer vlam gevat. Kort na het starten met blussen leek de brand onder controle. Omdat het om een elektrische auto ging, was de brandweer deze tweede keer erg zorgvuldig. De brand had niet een tweede keer kunnen oplaaien wanneer een water dompel container was gebruikt. 

De getroffen auto stond op het terrein van autoherstel Den Elzen, voor reparatie en had al enige schade. Het terrein was op het moment van het uitbreken van de brand bijna leeg, op het uitgebrande voertuig na stond er slechts één andere auto, deze bleef onbeschadigd.  Een geluk bij een ongeluk voor zowel het autoherstelbedrijf als omwonenden. Normaal gesproken staat het terrein namelijk vol met auto's en dan had deze brand heel anders kunnen verlopen.

-advertenties-

-goede doel-