49259068303 10c7b6f10e oIn de welpenklasse van het Internationaux Jeunes du Grand Est in Pont-à-Mousson in Noord-Frankrijk heeft Nyncke de Knegt uit Zoetermeer de 1e prijs behaald. Op dit sterke internationale toernooi voor welpen, pupillen en kadetten waren ditmaal drie Nederlandse teams actief.

20191221 185215Zeven kumite karateka van Budoschool Kai Sei hebben afgelopen zaterdag deelgenomen aan de 13e Internationale Karate Cup Sittard. Dit zware internationale toernooi, onder auspiciën van de Karate-do Bond Nederland, kende dit jaar 464 deelnemers vanuit 76 clubs.

IMG 1518Kyokushin karate bond NKA-IFK heeft 7 leden van de Zoetermeerse karate Dojo Hokori Meiyo geselecteerd om mee te doen aan het EK Kyokushin karate in Istanbul Turkije, dat plaatsvind eind maart 2020. Samen met de 7 vechters reist er ook een coach en scheidsrechter mee van uit Zoetermeer.

Marrylinn HendriksPer 1 januari zal GV Pro Patria Zoetermeer vertegenwoordigd worden door 3 turnsters in 2 verschillende nationale selecties van de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie. Hiermee versterkt Pro Patria haar positie als opleidingscentrum door het talentontwikkelingsprogramma van de laatste jaren.

image0 copyDe spelers van JO13-3 werden bij de laatste wedstrijd in de najaarscompetitie, zaterdag 14 december, verrast door een bijzondere trainer. TouzaniTV bleek opnames te komen maken voor hun YouTube-kanaal waarbij Soufiane bij een team langsgaat om deze voor één wedstrijd te coachen.

20191217 112457Kai Sei karateka Vashisjt en Marin zijn geslaagd voor de landelijke danexamens van de Karate-do Bond Nederland. De examens werden afgelopen zondag, 15 december, gehouden in Harderwijk.

image0De judoka’s van Budoschool Yotosama hebben maar liefst 8 plakken goud behaald. Dit gebeurde tijdens het Euro toernooi van Lu Gia Jen, elke editie staat in het teken van een land van de EU. Tijdens deze editie was dat land Duitsland.

20191214 team feliMet een 3-1 thuisoverwinning tegen CTT Borges uit Spanje heeft Benelux Group Taverzo zich voor de tweede maal in de historie geplaatst voor de Europacup kwartfinale. Eerder lukte dit Taverzo in het seizoen 2014/2015.

Taverzo copyEen zeer gedreven Yannick Vostes was met een duidelijke 0-3 overwinning tegen de Catalaanse kopman Marc Duran verantwoordelijk voor een goede start dinsdagavond in de vierde rond van de Europacup.

MO13 FotoDe eerstejaars voetbalmeiden MO13 van S.V. DWO wonnen afgelopen zaterdag 7 december de laatste competitiewedstrijd. Buiten dat de meiden voor het eerst op groot veld speelde., heeft het team alle competitiewedstrijden gewonnen.

-advertenties-

-goede doel-