marise 28 sepDe Zoetermeerse waterpolodames zijn tegen een flinke thuisnederlaag aangelopen. In een sfeervol zwembad De Veur was tegenstander ZV Haerlem veel effectiever en de enige ploeg die aanspraak mocht maken op de drie punten. Het werd 4-14.

fc vers 1Tijdens de finale van FC Vers in het KNVB Bondsgebouw in Zeist, donderdag 26 september, is FC Zoetermeer tot één van de drie winnaars uitgeroepen. FC Zoetermeer is blij met de prijs, een erkenning van de ontwikkeling van de vereniging.

20190921 2017440Een selectie van acht karateka van Budoschool Kai Sei heeft zaterdag 21 september gestreden op de Lion-Cup 2019 te Luxemburg. Dit grote internationale kata en kumite toernooi telde dit jaar bijna 1000 deelnemers in diverse categorieën.

GeuzenwandeltochtTijdens de Geuzendag op zondag 29 september kun je met het hele gezin meedoen aan verschillende sportieve onderdelen: wandelen, mountainbike, instawalk, cyclocross, hardlopen, en fietsen.

20190914 185749Negen kumite karateka van Budoschool Kai Sei hebben afgelopen weekend deelgenomen aan de ONJK/Dutch Open for Youth 2019 te Almere. De Zoetermeerse jeugd karateka behaalden liefst vier maal goud en één zilver.

patnersAlle jeugdteams van Zoetermeer Panters waren dit weekend aanwezig op het 12e Internationale Theo Koperdraad ijshockey toernooi in Heerenveen. Terwijl het seizoen nog niet echt begonnen is, haalden de Pantertjes hier al prima resultaten.

fc versFC Zoetermeer is genomineerd als één van de zes voetbalclubs in Nederland die meedingen naar een finaleplaats in de selectie van het FC VERS-programma van de KNVB.

 BGT6609 ed 1 webZondag 15 september stond de start in de eredivisie voor Benelux Group Taverzo op het programma. Met veel overmacht en geen enkele verloren partij sleepte Taverzo de volle winst binnen tijdens deze thuiswedstrijd voor hen.

taverzoBeneluxGroup Taverzo speelt op 15 september om 14:00 uur zijn eerste wedstrijd in de Eredivisie Tafeltennis. Het eerste team reikte de afgelopen 10 jaar onafgebroken tot de finales. Ze wordt dit seizoen gesteund door de Benelux Group. De eerste tegenstander is de ervaren ploeg van Hercules uit Terborg.

Foto credits Elsbeth ParmentierVrijdag 20 september opent tafeltennisvereniging Taverzo haar deuren met de kick-off OldStars tafeltennis, een nieuw beweegaanbod voor 55-plussers uit de omgeving. Niemand minder dan tweevoudig Europees kampioen tafeltennis Bettine Vriesekoop is aanwezig.

-advertenties-

-goede doel-