A3 KlaverbladfotoIlion organiseert zondag 10 november voor de 43e keer de Klaverbladloop. De inschrijving is nu al geopend. Schrijf nu al in om verzekerd te zijn van een startbewijs: het aantal deelnemers is maximaal 1500 en vol is vol.


De Klaverbladloop is dé najaarsklassieker voor Zoetermeer en omstreken. Ervaar de sfeer van deze loop over 5, 10 of 15 km. De kosten bedragen, afhankelijk van de afstand €7, €8 of €9. Het inschrijfgeld is inclusief een frisdrank, water of kopje koffie.
Jeugdlopen
Voor de jeugd onder de 12 jaar is er een aparte jeugd- en scholierenloop van 1.000 m met de finish op de atletiekbaan. De kosten van deze jeugdloop is slechts € 1,-- . Daarnaast is er voor de jeugd onder de 16 jaar een extra categorie op de 5 km: voor de snelste 3 meisjes en jongens zijn er bioscoopbonnen te verdienen.

 

Pacers

Per afstand is er een tijdwaarneming en wordt een klassement opgesteld. Ervaren Ilion lopers helpen de deelnemers een goede tijd te realiseren: ze zijn herkenbaar aan een ballon met daarop de eindtijd die zij gaan realiseren.
Na afloop is er een medaille voor de deelnemers en water aan de finish.

 

Inschrijven

Inschrijven kan via de site van Ilion, www.ilion.nl  of ga direct naar het inschrijfformulier op https://inschrijven.nl/form/2019111010218-nl

-advertenties-

-goede doel-