rcc clubZondag 28 april 2019 komt de ICC cup (Inter Club Cup) langs bij RC Club Zoetermeer. De ICC is het enige landelijke kampioenschap voor 1:10 elektrische modelauto’s. Op deze dag racen de modelauto’s over het hagelnieuwe circuit van RC Club Zoetermeer.

Sinds dit jaar heeft RC Club Zoetermeer haar faciliteiten grondig vernieuwd, naast een nieuwe 1:8 baan is er nu ook een 1:10 baan. Met hindernissen wordt snelheid afgewisseld met behendigheid. Dankzij de nieuwe 1:10 baan kwam RCCZ in beeld voor de ICC cup en is deze vereniging geselecteerd om één van de vier ICC wedstrijden te organiseren.

Op zaterdag 27 april wordt getraind en op zondag 28 april zijn in de ochtend de kwalificaties en in de middag de wedstrijden. Iedereen is welkom om op beide dagen te komen kijken, voor toeschouwers zijn de wedstrijden geheel gratis te bekijken.

Wilt u zelf ook eens rijden? Kom met uw eigen RC auto gastrijden (aanmelden via de site en 1e keer gratis). RC Club Zoetermeer is gevestigd in het Vernède Sportpark (naast korfbalvereniging de Meervogels) en geopend op woensdagavond van 19:00 uur tot 23:00 uur en op zaterdag en zondag van 13:00 uur tot 17:00 uur.

-advertenties-

-goede doel-