De Combi-Joker wedstrijd is voor schoonspringers uit de Regio West KNZB, buiten WVZ waren ook de verenigingen, AZC uit Alphen aan de Rijn en Joop Stotijn/DSZ uit Den-Haag aanwezig, in totaal 50 springers(sters). De wedstrijd werd afgelopen zondag gehouden in zwembad De Veur in Rokkeveen.

gehele podium WVZ  de 2 jongste springertjes 2e en 3e plaats 
 Selina, Kyra en Zoë met hun medailles  De jongste deelnemertjes met hun prijzen


Alle springers maken verschillende sprongen van zowel de 1- en de 3 meter plank waarbij er op de beste sprong de ‘Joker’ wordt ingezet zodat deze punten dan dubbel gaan tellen in de uitslag, waardoor je in de uitslag hoger kan eindigen.
Bij de eerste wedstrijd van de wedstrijdspringers meisjes A/B werd er gelijk al een medaille binnengehaald, Rianne van Ettinger behaalde een bronzen medaille, Sacha Roos behaalde in deze groep de 5de plaats.
Bij de tweede wedstrijd beginners meisjes E werden ook medailles binnen gehaald door WVZ. Sureka Bierman Kerklaan veroverde de zilveren medaille door de 2de plaats te behalen en Isabel Prieto Perez behaalde met haar 3de plaats de bronzen medaille.


Bij de derde serie, Master Dames, behaalde Annemarijn Bal van WVZ ook een gouden medaille, door op de 1ste plaats te eindigen. In de vierde serie beginners meisjes D was het gehele podium voor WVZ, Selina Hülters veroverde de 1ste plaats goed voor de gouden medaille, Kyra van de Meer behaalde de 2de plaats en kreeg het zilver omgehangen en Zoë Taylor veroverde met haar 3de plaats de bronzen medaille.
Na deze series was het tijd voor de laatste drie springers van WVZ in de wedstrijd voor wedstrijdspringers meisjes C, daarin behaalde Lindsey van Krieken de laatste medaille voor WVZ, zij veroverde met haar 2de plaats het zilver, in deze zelfde serie behaalde Aiden Wallegie een 7de plaats en Anna Taylor een 8ste plaats.

 

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

-advertenties-

-goede doel-