IMG 3926In het weekend van 16 en 17 maart 2019 hebben de schoonspringers van WVZ meegedaan aan de derde Regio West Bokaal in het Hofbad te Den Haag. Aan deze wedstrijd werd deelgenomen door 6 verschillende verenigingen, met in totaal 48 springers die bij elkaar 776 sprongen lieten zien.

Op zaterdag 16 maart waren Nikita Feijtel en Esmee Dekker aan de beurt om synchroon te springen van de 3 meterplank, zij behaalden daar een gouden medaille. Daarna mocht Rianne van Ettinger haar kunsten vertonen op de 1 meterplank, zij behaalde een 8ste plaats in de groep meisjes B. In de groep meisjes C behaalde Nikita Feijtel een zilveren medaille en Lindsey van Krieken behaalde een bronzen medaille. Sacha Roos mocht de zaterdag afsluiten op de 1 meterplank, zij behaalde een zilveren medaille bij de meisjes A.

Zondag mochten Lindsey van Krieken, Esmee Dekker, Nikita Feijtel en Aiden Wallegie als eersten van start op de 1 meterplank. Zij wisten helaas niet het podium te bereiken.
Daarna sprongen Annemarijn Bal en Sacha Roos synchroon van de 3 meterplank in de Al-in groep dames en zij wisten hier het goud te bemachtigen. Rianne van Ettinger sprong van de 3 meterplank in de groep meisjes B en behaalde een 7de plaats. Op zondag mocht Sacha Roos de dag afsluiten, deze keer op de 3 meterplank. Zij behaalde daar een bronzen medaille.

Als vereniging behaalde WVZ de 6de plaats.

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

 

-advertenties-

-goede doel-