2012 1022007Er komt geen visie voor het Burgemeester Van Tuyllpark. Afgelopen maandag heeft de samenspraak plaatsgevonden over het Burgemeester Van Tuyllpark en werd door raads- en commissieleden gekeken of er een visie voor het park moet komen.

Tijdens deze avond kregen vertegenwoordigers van de diverse clubs en verenigingen die gebruik maken van het park de kans om met gemeenteraads- en commissieleden in gesprek te gaan. Zoetermeer Vooruit gaf een aanzet met een visie-voorstel voor een familie sportpark, met bootjes, picknicktafels, speeltuin voor kinderen met een handicap, midgetgolf, maar mogelijk ook een zwembad en evenemententerrein.

De gebruikers van het Van Tuyllpark zeiden over het algemeen tevreden te zijn met hun plek op het park. Ze zouden graag zien dat het park een sportpark blijft met eventueel evenementen. De evenementen die nu plaatsvinden zijn vaak op het parkeerterrein van Silverdome, waardoor parkeren juist weer een probleem wordt. Een evenemententerrein werd door de meeste gebruikers daardoor goed ontvangen. Daarnaast was er vooral behoefte aan aandacht voor veiligheid en het Aquapark Keerpunt.

 

Teleurgesteld

Juliette Meurs-Troch, Zoetermeer Vooruit: “Wij zijn teleurgesteld dat er geen geld is voor een visie, ondanks het aangeven van de gebruikers van het park dat zij graag een visie zouden zien om hun eigen toekomstplannen op af te stemmen. Een gemiste kans!”

 

Meer politiek nieuws vindt u op onze politieke pagina: Politiek nieuws

-advertenties-

-goede doel-