Op zaterdag 24 november bezoekt Sinterklaas met zijn Pieten boerderij t Geertje. Sinterklaas wordt met rondvaartboot De Meervaarder om 13.15 uur verwacht aan de kade van ’t Geertje waar overigens het hele weekend allerlei leuke activiteiten plaatsvinden.Sinterklaasvaart

Sinterklaas bezoekt samen met zijn pieten en natuurlijk veel lekkers Boerderij 't Geertje. Dit doet hij onder feestelijke omstandigheden met de geheel in stijl versierde rondvaartboot De Meervaarder. Voor de kinderen die langskomen zijn er diverse activiteiten beschikbaar zoals het versieren van speculaaspoppen of het zoeken van pakjes over de gehele boerderij.

Vanaf 14.45 uur zijn er ook drie korte vaarten met De Meervaarder voor het evenement ’Sinterklaas is zoek met de pakjes’. Voor deze vaarten kunnen een aantal kaartjes gekocht worden via de website www.rondvaartzoetermeer.nl voor € 5 per stuk. Resterende kaartjes zijn aan de kade verkrijgbaar op zaterdag 24 november.

Kunnen de vaarten wegens te slechte weersomstandigheden niet doorgaan, dan wordt er -voor degenen die via de website gereserveerd hebben- ter vervanging van de drie vaarten een aparte Meet & Greet georganiseerd met Sint en zijn Pieten op de Koeienzolder van ’t Geertje. Een gezellige middag gegarandeerd.

Kinderen worden aangemoedigd om feestelijk verkleed te komen want Sint viert immers zijn verjaardag deze dag.

-advertenties-

-goede doel-