BekerRichardDeWijzeHet bekerduel tussen Amsterdam Tigers,en de Zoetermeer Panters sloeg om als het weer. Waar iedereen dacht dat Amsterdam kort voor het einde de winnende treffer had gescoord, ging de winst in een krankzinnige slotfase mee naar Zoetermeer. De Panters wonnen verrassend met 6-8.

fcz trainers2Hoe beter de voetbaltrainingen in elkaar zitten, hoe leuker het is voor de spelertjes. En professionele trainingen komen ook nog eens het niveau van het voetbal ten goede. Vandaar dat de pupillentrainers van FC Zoetermeer het seizoen gestart zijn met een speciale opleiding van 3 weken. Deze trainers hebben de jongens en meisjes uit de categorie onder 12 jaar onder hun hoede.

IMG 6849Zondag 1 oktober 2017 is een belangrijke dag voor drakenbootvereniging The Dutch Dragons. Dan staat namelijk het Nederlands Kampioenschap drakenbootvaren op het spel. De dag dat The Dutch Dragons dé Nederlandse titels op de 200m, 500m en 2000m gaan verdedigen.

silverdome schaatsenDe gemeente Zoetermeer heeft met een financiële bijdrage van 17.000 euro ijshockeyvereniging Zoetermeer Panters van de ondergang gered. De vereniging benaderde de gemeente in mei, omdat zij door een plotselinge afname van leden geen geld had om de ijshuur voor het seizoen 2017-2018 te betalen.

Zoetermeer2De Zoetermeerse karateka’s Glenn Leggedoor (goud), Jordy Meijer (zilver), Rayan Laghmich (goud) en Nicky Gerritsen (goud) van de Karate Academy Unity99 te Rotterdam wisten geweldige prestaties neer te zetten op het Nederlands Kampioenschap Karate Wado.

-advertenties-

-goede doel-