20170826 MTB Beneluxcup 2017bGVW 8187Op het Mountainbike Parcours rondom SnowWorld Zoetermeer werd dit weekend de 6de stop van SangYong MTB Benelux competitie verreden. Bij de elite mannen werd Sébastien Carabin de grote winnaar, maar ook in alle andere categorieën werd fel gestreden om de winst.

dso zwarte pijlHet Rotterdamse Zwarte Pijl, uitkomend in de zaterdag derde klasse, was dinsdagavond de vierde tegenstander in de oefenperiode van DSO. Zwarte Pijl promoveerde afgelopen seizoen vanuit de vierde klasse door het winnen van de nacompetitie.

20170825 110276Met een groot feest hebben de leden en vrijwilligers van Greg en Baud afscheid genomen van het Kwadrant Theater, de plek waar zij vanaf 2001 repeteerden, werkten aan kleding, decors en optraden. Het afscheid was een feest, want ‘een gebouw is maar een gebouw, onze energie stopt hier niet!’.

total exercise runTotal Exercise organiseert zaterdag 2 september haar tweede Obstacle Run in het Buytenpark in Zoetermeer. Op 3 verschillende routes, van 2,5 km, 5 km en 10 km, komen de deelnemers maar liefst 30 obstakels tegen. Er wordt geklommen, getijgerd, door het water gegaan.. Met start en finish op het terrein van SnowWorld is er uitdaging voor iedereen.

WestlandiaDSOHet publiek zag zaterdag op een zonnig sportpark ‘De Hoge Bomen’ van Westlandia een zeer aantrekkelijke wedstrijd met veel doelpunten. Hierbij speelde Stefan Bron, spits van Westlandia, een belangrijke rol. Ook al speelt DSO een klasse lager dan Westlandia, zij lieten zien dat dit niet wil zeggen dat je de mindere bent. Pas in de laatste seconden glipte de wedstrijd uit handen van de Zoetermeerders met als gevolg strafschoppen.

-advertenties-

-goede doel-