In Het Kompas aan het Piet Heinplein wordt zondag 24 december om 21.30 uur de kerstnachtdienst gehouden. Een samenkomst waar iedereen van harte welkom is. De dienst is georganiseerd met de wijkgemeente Pelgrimskerk en met medewerking van het koor Happy Days uit Maassluis.

Resultaat verbouwing Het KompasHet thema dit jaar is: Een nieuw begin… Vóór de dienst is er gelegenheid om elkaar vanaf 21.00 uur te ontmoeten onder het genot van koffie, thee en chocolademelk. Met kerst vieren we elk jaar de geboorte van Jezus. God heeft een nieuw begin gemaakt met de wereld en de mensen die erin wonen. Hij laat zijn schepping niet los. We mogen vertrouwen dat Christus naar ons omziet en met zijn Geest ons nabij is. Daarom is het mooi om dit met elkaar te vieren. In de dienst wordt dit verder uitgelegd en zingen we diverse kerstliederen met elkaar en met het koor Happy Days.

Metamorfose

Extra bijzonder is dat sinds 1 december de grote metamorfose van Het Kompas is afgerond. De kerkzaal heeft een volledig nieuw interieur gekregen met o.a. de introductie van een podium, dat uiteraard door het koor gebruikt zal worden. Extra bijzonder dus om op kerstavond bij deze dienst aanwezig te zijn.

-advertenties-

-goede doel-