Foto meester Wim 1Meester Wim, directeur van basisschool Da Vinci, is woensdag 20 december enorm verrast door de leerkrachten, ouders en kinderen. Het werd een heel bijzondere dag, want meester Wim was jarig en werd 60 jaar. Elke ochtend begroet de meester alle kinderen op het schoolplein, zo ook op zijn verjaardag. 

Toen de eerste leerling aan kwam lopen met een roos reageerde de meester verrast. Uiteindelijk kwamen alle leerlingen aanlopen met een roos en stonden er emmers vol met honderden rozen. De kamer van de meester is door zijn collega's versierd met slingers en vol met ballonnen. 


In de avond is het kerstdiner op school en kwamen alle leerlingen feestelijk gekleed naar school. Bij binnenkomst stond er een sneeuwkanon klaar voor de winterse sfeer en de ouders konden genieten van erwtensoep en warme chocolademelk. Na afloop van het kerstdiner is de avond muzikaal afgesloten met een lied gezongen door alle juffen en meesters voor meester Wim, dat speciaal voor zijn zestigste verjaardag is gemaakt.

-advertenties-

-goede doel-