DSC 3592In de zomervakantie laten we u nogmaals genieten van de mooiste verhalen van het afgelopen jaar. Portretten, series en mooie verhalen. Leest u mee? Vandaag het verhaal van een vet shirtmerk van Zoetermeerse meiden.

05 Excel Alternatief verticaal zoekenIn de serie ‘Leer meer over je pc’ legt computerdeskundige Shirley uit hoe je veel voorkomende handelingen op je computer handig en snel kunt uitvoeren. Word, excel en powerpoint zullen aan bod komen.Vandaag vertelt Shirley over verticaal zoeken in excel.

KJRWDe Kinder- en Jongerenrechtswinkel helpt kinderen en jongeren (en hun ouders of begeleiders) van 0 - 25 jaar gratis en anoniem met alle vragen over hun rechten en plichten. De Rechtswinkel heeft elke woensdag een spreekuur aan de Duitslandlaan en is in september in Zoetermeer gestart.

byrd OudeKerkZoetermeerHet Leidse William Byrd Vocaal Ensemble mag zich verheugen in een trouwe schare fans in Zoetermeer. Op 4 november komt het Ensemble weer met een boeiend concert, onder de titel 'Sola Musica. Monteverdi en de muziek van de reformatie.'

gymworldDe bouw van de nieuwe sporthal Gymworld heeft vertraging opgelopen. Er hebben zich geen geldige inschrijvers gemeld voor de bouw van de nieuwe topsporthal in Zoetermeer. In april is de aanbestedingsronde van start gegaan, de bouw had eigenlijk al in het tweede kwartaal van dit jaar moeten starten.

-advertenties-

-goede doel-