Voor alle mensen die niet weten hoe een computer werkt en dit graag willen leren, biedt de Bibliotheek de cursus Klik & Tik Basis aan. Klik & Tik Basis is een korte computercursus waarbij deelnemers onder begeleiding stap voor stap leren hoe een computer werkt.

digitaalhuisIedereen kan op zijn eigen tempo de computercursus doorlopen. Ook is het mogelijk om thuis of in de Bibliotheek zelfstandig verder te oefenen met Klik & Tik. De cursus bestaat uit 3 bijeenkomsten op dinsdag 8, 15 en 22 augustus van 14.00 tot 16.00 uur. De cursus wordt gegeven in de Hoofdbibliotheek op de Duitslandlaan (5e verdieping).

Meer informatie?

Kom dan langs in de Hoofdbibliotheek! Op de 3e verdieping is het Digi Taalhuis. kunnen belangstellenden terecht voor vragen over cursussen en computervaardigheden. Het Digi Taalhuis spreekuur is op maandagmiddag, woensdagmiddag en vrijdagmiddag van 14.00 – 16.00 uur. Op deze tijden is het Digi Taalhuis ook telefonisch bereikbaar via 079 – 34 38 200 of per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

-advertenties-

-goede doel-